Φάμελλος: Οι δύο νέες συνάδελφοι, Μαριλίζα και Παπακώστα, θα κριθούν από το έργο τους - iefimerida.gr

Φάμελλος: Οι δύο νέες συνάδελφοι, Μαριλίζα και Παπακώστα, θα κριθούν από το έργο τους

Ο Σωκράτης Φάμελλος -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός επέλεξε στο νέο κυβερνητικό σχήμα, το πρώτο μετά τα μνημόνια, «να αποδείξει ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες, δεν είναι μια στενή κομματική κυβέρνηση» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

«Είναι μια κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει διεύρυνση και πολιτικά και κοινωνικά και ηλικιακά, αλλά και γεωγραφικά", τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

Σε ό,τι αφορά την παρουσία της κ. Παπακώστα αλλά και των κ.κ. Ξενογιαννακοπούλου και Ζορμπά στο νέο σχήμα, ο κ. Φάμελλος σημείωσε πως δείχνει ότι "η κυβέρνηση αυτή έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και να κάνει συμμαχίες κοινωνικές και πολιτικές διότι η έξοδος από το πρόγραμμα δεν είναι ένα θέμα ενός κόμματος, είναι θέμα μιας κοινωνίας".

Ερωτηθείς για την κριτική που ακούστηκε σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των κ.κ. Παπακώστα και Ξενογιαννακοπούλου, ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι "και οι δύο νέες αυτές συνάδελφοι θα κριθούν από το έργο τους" και πρόσθεσε: "δεν περίμενα από την αντιπολίτευση να βγει να επικροτήσει, μιας και δυστυχώς η αντιπολίτευση τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα ασχολείται με κριτική, που δεν είναι επί του προγράμματος".

"Δεν έχει καμία σημασία να ασχολούμαστε με τον βοσκό που φωνάζει 'λύκος στα πρόβατα' και διαψεύδεται συνεχώς, διότι μας νοιάζουν περισσότερο τα παιδιά, οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι της Ελλάδας, αυτό είναι το πρωτεύον για μια κυβέρνηση", τόνισε.

Ο κ. Φάμελλος είπε ακόμα πως "αυτό που έχουμε πάρει εντολή είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, την ίδια αποτελεσματικότητα και την ίδια τιμιότητα, αυτό που μας έχει ζητήσει ο ελληνικός λαός να κάνουμε", ενώ χαρακτήρισε "κοινωνικώς παράγοντες προόδου" τόσο την παρουσία της νέας γενιάς όσο και των πολλών γυναικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ