Ο Τραμπ κατηγορεί την Κίνα για παραβίαση των e-mails της Κλίντον - iefimerida.gr

Ο Τραμπ κατηγορεί την Κίνα για παραβίαση των e-mails της Κλίντον

Ντόναλντ Τραμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε νωρίς σήμερα στο Twitter πως η Κίνα «χάκαρε» τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πρώην υποψήφιας για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.

Δεν έδωσε όμως οποιαδήποτε στοιχεία προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ούτε περισσότερες πληροφορίες.

«Τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι Απόρρητες Πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI & DOJ [υπουργείο Δικαιοσύνης] αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ.λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ).

Hillary Clinton’s Emails, many of which are Classified Information, got hacked by China. Next move better be by the FBI & DOJ or, after all of their other missteps (Comey, McCabe, Strzok, Page, Ohr, FISA, Dirty Dossier etc.), their credibility will be forever gone!

Η απάντηση της Κίνας

Δεν είναι κάτι καινούργιο, ήταν η απάντηση που έδωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ στο Twitter.

Η Κίνα είναι υπέρμαχος της ασφάλειας στο Διαδίκτυο και αντιτίθεται σε όλες τις μορφές ηλεκτρονικής πειρατείας, δήλωσε κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο η εκπρόσωπος του υπουργείου Χουά Τσουνγίνγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ