Φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Η ασφαλιστική εταιρεία του πλοίου θα αποζημιώσει όσα οχήματα υπέστησαν ζημιές - iefimerida.gr

Φωτιά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Η ασφαλιστική εταιρεία του πλοίου θα αποζημιώσει όσα οχήματα υπέστησαν ζημιές

Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η αποβίβαση και των 875 επιβατών του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ τα μεσάνυκτα της Τρίτης, όσο αυτό βρισκόταν εν πλω (ανοιχτά της Ύδρας).

Στο επίκεντρο της προσοχής των αξιωματικών του λιμενικού μετά την εκκένωση του πλοίου είναι τώρα να ανοίξει ο καταπέλτης, ώστε να βγουν τα οχήματα που βρίσκονται μέσα στο γκαράζ.

Στο πλοίο βρίσκονται 80 φορτηγά και 152 ΙΧ οχήματα, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά έχουν φτάσει στελέχη της πλοιοκτήτριας εταιρείας, τα οποία θα μεριμνήσουν για τα οχήματα των επιβατών.

Όσα οχήματα έχουν υποστεί ζημιές αναμένεται να αποζημιωθούν από την ασφαλιστική εταιρεία του πλοίου.

Να σημειωθεί πως πλέον ο καπνός είναι ελάχιστος από την φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ του πλοίου και συγκεκριμένα από φορτηγό που ήταν παρκαρισμένο εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ