Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε το πιο ανατριχιαστικό κολιέ ever -Από δέρμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε το πιο ανατριχιαστικό κολιέ ever -Από δέρμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει φορέσει τα πάντα. Ο,τι περνάει ο νους. Και το φοβερό είναι ότι, ό,τι έχει φορέσει το έχει κάνει και μόδα. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν

Τώρα, απομένει να δούμε, αν το νέο ανατριχιαστικό αξεσουάρ που φόρεσε θα γίνει τάση και θα το δούμε να φοριέται από όλες.

Ηδη στη θέα του αξεσουάρ που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν, πολλές ανατρίχιασαν. Και το απόρριψαν αμέσως. Αλλες, αν και δεν εντυπωσιάστηκαν, τους κίνησε τόσο την περιέργεια, που με χαρά θα δέχονταν να το φορέσουν.

Αλλά, τι ήταν αυτό το τόσο περίεργο αξεσουάρ;

Πρόκειται για ένα περιδέραιο που μοιάζει φτιαγμένο από δέρμα.

Σαν να είναι προέκταση του κορμιού τους, σαν να... φύτρωσε στο λαιμό της. Σαν το σώμα της, στο λαιμό, να είχε αυτό το σχήμα.

Περίεργο ε; Πολύ.

Και για να γίνει λίγο πιο ανατριχιαστικό, το περιδέραιο αυτό αναβόσβηνε με το χτύπο της καρδιά της! Ναι, με το χτύπο της καρδιά της. Η Κιμ Καρντάσιαν, μετρ του Instagram, ζούμερα στο κατάλληλο σημείο και έδειξε πώς ακριβώς λειτουργεί το εν λόγω περιδέραιο.

A post shared by HIPHOLLYWOOD (@hiphollywood) on Aug 27, 2018 at 1:17pm PDT

«Το κολιέ μου ανάβει όπως χτυπάει η καρδιά μου» ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν στο βίντεο. «Σας ευχαριστώ A. Human».

Εκτός όμως από την Καρντάσιαν, και η Κρίσι Τέιγκεν δοκίμασε αυτή τη νέα μόδα αλλά με ένα τελείως διαφορετικό σχέδιο. Φτερά από δέρμα μπροστά στο στήθος της. «Σας ευχαριστώ A. Human για τα νέα μου φτερά. Τα νιώθω».

Ακόμη και ο Ταν Φρανς από το αμερικανικό ριάλιτι Queer Eye’s ήταν ένας από τους πρώτους σελέμπριτι που δοκίμασαν το νέο αυτό αξεσουάρ, που θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη από τις 5 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγραψε στο Instagram: «Κοιτάξτε παιδιά! Ήμουν αρκετά τυχερός για μια αποκλειστική ματιά στη νέα συλλογή του A. Human και όπως φαίνεται κάτι θα πάρω μαζί μου στο σπίτι. Αυτή την ομορφιά μπορείτε να την δείτε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης».

A post shared by T A N . F R A N C E (@tanfrance) on Aug 27, 2018 at 6:31am PDT

Η φουτουριστική αυτή μάρκα ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Command PR, στενό φίλο της Καρντάσιαν, Σάιμον Χακ. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, οι θεατές θα μπορούν να θαυμάσουν μια ολόκληρη συλλογή σχεδίων και σίγουρα θα τους κάνει να αναρωτιούνται τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό.

A post shared by Tenisha G. BillingtonMUA (@flawless_by_tenisha) on Aug 17, 2018 at 10:11am PDT

A post shared by @buseonthego on Aug 28, 2018 at 12:59am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ