Ο Σίλας Σεραφείμ περιγράφει ξεκαρδιστικά: Ο γιος μου πάτησε κατά λάθος το κιν. και κάλεσε τον πρώην της συζύγου μου! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σίλας Σεραφείμ περιγράφει ξεκαρδιστικά: Ο γιος μου πάτησε κατά λάθος το κιν. και κάλεσε τον πρώην της συζύγου μου! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο Σίλας Σεραφείμ, με πολύ χιούμορ, περιγράφει ένα πραγματικά αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον γιο του και τον πρώην της συζύγου του.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ο μικρός του γιος πάτησε το κινητό κατά λάθος και πήρε τηλέφωνο τον πρώην της γυναίκας του.

«Έχω δυο παιδιά. Ενός έτους και τρεισήμισι ετών. Για μένα δεν ήταν ζήτημα να παντρευτώ, αλλά αν θα έκανα παιδιά. Ο μικρός γιος πάτησε το κινητό και πήρε τηλέφωνο τον πρώην της γυναίκας μου. Τον πρώην της γυναίκας μου και εγώ τον ξέρω. Η Λίλα δεν ξέρω τι έκανε. Θα μου τα πει η ίδια. Δεν την είδα ακόμη» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Σίλας Σεραφείμ.

Ο Σίλας Σεραφείμ είναι παντρεμένος με την stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίλας Σεραφείμ ΛΙΛΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ