Καμμένος για Παπακώστα: Πάμε για προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων μας - iefimerida.gr

Καμμένος για Παπακώστα: Πάμε για προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση Τσίπρα στον ανασχηματισμό, η Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΟ Κατερίνα Παπακώστα, που συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο.

Οι δηλώσεις Καμμένου- Παπακώστα:

Πάνος Καμμένος:

Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια...

Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός.

Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση, σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων...

Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν

Κατερίνα Παπακώστα:

Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και την δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων.

Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μετά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ