Η Αθηναΐς Νέγκα μοιράζεται φωτογραφία της με μαγιό πριν από 20 χρόνια με ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Αθηναΐς Νέγκα μοιράζεται φωτογραφία της με μαγιό πριν από 20 χρόνια με ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες [εικόνα]

Η Αθηναΐς Νέγκα /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το body positivity κερδίζει (ευτυχώς) όλο και περισσότερο έδαφος.

Γυναίκες μοιράζονται φωτογραφίες τους και τις ιστορίες τους όσον αφορά στο ατελές σώμα τους. Έτσι και η Αθηναΐς Νέγκα αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν νεαρή κοπέλα. Σε αυτή, την βλέπουμε να μπαίνει μέσα στη θάλασσα φορώντας ένα μαγιό, όμως, είναι «μουτρωμένη», όπως αναφέρει η ίδια.

Από κάτω έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για το σώμα της τότε, που δεν ήταν αυτό που ήθελε καθώς ήταν πολύ αυστηρή με τον εαυτό της. Αποφάσε έτσι να στείλει το μήνυμά της προς τα νέα κορίτσια που μπορεί να μην νιώθουν άνετα με αυτό και να μην έχουν αυτοπεποίθηση.

Δείτε τη φωτογραφία της Αθηναΐδας Νέγκα και το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθηναΐς Νέγκα φωτογραφία σώμα μήνυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ