Μίλτος Κύρκος: Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει - iefimerida.gr

Μίλτος Κύρκος: Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει», διαβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Σχολιάζοντας σχετική πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη, νωρίτερα στο Ραδιόφωνο 24/7, τόνισε:

«Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα τέτοιες προτάσεις να φτάσουν σε αποτέλεσμα. Η ΝΔ, αποτυγχάνοντας να δείξει κεντρώο προφίλ αναζητεί έναν τρόπο να κάνει άνοιγμα στο κέντρο, όπως για παράδειγμα η πρόταση συνεργασίας με το Ποτάμι. Η πολιτική που προτείνει η ΝΔ και το μήνυμα που δίνει ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανανέωση σε όλους τους τομείς αλλά η αναπαλαίωση. Ψαριανός και Αμυράς επιβεβαίωσαν στην τελευταία μας συνεδρίαση τη θέση τους υπέρ μια αυτόνομης πορείας του Ποταμιού. Έχουν επίσης δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν την έδρα τους εφόσον φύγουν. Ακόμη και να υπήρχε σενάριο συνεργασίας με την ΝΔ, που δεν υπάρχει, τέτοιο σενάριο εμένα δεν με περιέχει. Ούτε όμως τον Στ. Θεοδωράκη αφορά. Ο λόγος μας, ο λόγος του Ποταμιού, αξίζει να υπάρχει στην ελληνική Βουλή. Προερχόμαστε από μία απόσπαση από το Κίνημα Αλλαγής γιατί εκεί η ηγετική ομάδα δεν ήθελε να μας δώσει καθόλου χώρο».

Ο Μίλτος Κύρκος εκτίμησε επίσης ότι δεν θα φτάσει σ αυτή τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για το μακεδονικό, υποστηρίζοντας την άποψη ότι αν έρθει προς κύρωση θα πρέπει να υπερψηφιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλτος Κύρκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ