Εκπληξη το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που λατρεύουν όλοι οι υπάλληλοι του παλατιού - iefimerida.gr

Εκπληξη το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που λατρεύουν όλοι οι υπάλληλοι του παλατιού

Ούτε η Μέγκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Κέιτ, Μέγκαν, Τζορτζ και Σάρλοτ μπορεί να είναι πολύ αγαπητοί από το κοινό, αλλά ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των υπαλλήλων του παλατιού.

Ο πιο αγαπητός από το προσωπικό είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος
Δεν ακολουθεί πάντα το πρωτόκολλο και είναι «άνθρωπος του λαού»

Ο ηθοποιός Ματ Σμιθ, που έπαιξε τον δούκα του Εδιμβούργου στην τηλεοπτική σειρά «The Crown», δήλωσε πως ο 97χρονος Φίλιππος, είναι «αυτός που όλοι αγαπούν» επειδή είναι «άνθρωπος του λαού».


Ο 35χρονος ηθοποιός, ανέφερε επίσης, πως το «βασιλικό πρωτόκολλο» δεν έχει επηρεάσει τον πρίγκιπα Φίλιππο με τον ίδιο τρόπο που έχει κάνει σε άλλα μέλη της οικογένειας.


Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Variety, ο Σμιθ ανέφερε: «Όλη η έρευνα που έκανα για τον πρίγκιπα Φίλιππο απέδειξε πως πρόκειται για ένα άτομο εξαιρετικά αστείο, πολύ έξυπνο και πολύ δημοφιλές. Στο παλάτι είναι ο πιο δημοφιλής από όλους. Αν μιλήσεις με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού, ο Φίλιππος είναι αυτός που αγαπούν πραγματικά. Νομίζω πως πάνω από όλα αυτά, είναι άνθρωπος του λαού. Το βασιλικό πρωτόκολλο δεν τον έχει επηρεάσει με τον ίδιο τρόπο όπως άλλα μέλη της οικογένειας, δεν το ακολουθεί πιστά, και επιδεικνύει ένα είδος εξέγερσης και μια αταξία. Νομίζω ότι είναι πολύ ανοιχτός και κοντά σε όλα τα μέλη του προσωπικού. Όλοι τον αγαπούν».

A post shared by Matt Smith Fan Page ✌ (@northamptonboy) on Aug 11, 2017 at 10:39am PDT


Ο Σμιθ έπαιξε τον δούκα του Εδιμβούργου στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς «The Crown» με συμπρωταγωνίστρια στο ρόλο της βασίλισσας την Κλερ Φόϊ.

Ο ηθοποιός Ματ Σμιθ, που υποδύεται τον πρίγκιπα Φίλιππο στη σειρά «The Crown»

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ