Η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα μπορεί να φορέσει ξανά την εμβληματική αθλητική στολή της -Ο λόγος που απαγορεύτηκε - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα μπορεί να φορέσει ξανά την εμβληματική αθλητική στολή της -Ο λόγος που απαγορεύτηκε

Η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς /Φωτογραφία: splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ίσως η καλύτερη και πιο αναγνωρισμένη.

Η ίδια έχει περάσει πολύ δύσκολα για να φτάσει μέχρι εδώ. Μάλιστα, μετά την πρόσφατη γέννηση του παιδιού της, επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες τένις.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο η Αμερικανίδα τενίστρια επέστρεψε στο French Open φορώντας ένα μαύρο και κόκκινο catsuit που έφτιαξε γι’ αυτήν αποκλειστικά η Nike.

Μάλιστα, οι φαν της το ονόμασαν «superhero outfit». «Νιώθω σαν πολεμίστρια, σαν πριγκίπισσα του πολέμου, από την Wakanda ίσως», είπε η ίδια κάνοντας αναφορά στην φανταστική χώρα του Black Panther.

«Πάντα ήθελα να είμαι υπερηρωίδα και είναι ο τρόπος μου να νιώσω έτσι», πρόσθεσε. Μάλιστα η στολή αυτή την βοήθησε να επανέλθει από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και ήταν γι’ αυτή σύμβολο δύναμης και ελαστικότητας.

Δείτε την εμβληματική της φόρμα και τον λόγο που απαγορεύτηκε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ