Κανένα Microblading -H νέα τάση στον σχηματισμό των φρυδιών λέγεται Μicroshading - iefimerida.gr

Κανένα Microblading -H νέα τάση στον σχηματισμό των φρυδιών λέγεται Μicroshading

Μια γυναίκα με καλοσχηματισμένα φρύδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To microblading, αντίθετα από πολλές άλλες beauty τάσεις, κατάφερε και μπήκε στην ζωή μας, με πολλές χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο, να το έχουν υιοθετήσει για τον σχηματισμό των φρυδιών τους.

Μικροσκοπικές γραμμές χαράσσονται στο δέρμα, με ειδικό εργαλείο και γεμίζουν με μελάνι, όπως στην διαδικασία του τατουάζ.

Η διαδικασία είναι λίγο έως αρκετά επώδυνη, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι τρία χρόνια.

Πάνω λοιπόν που είχαμε αρχίσει να εξοικειωνόμαστε με το microblading, μέσα από beauty vlogs των πιο διάσημων beauty bloggers, έρχεται κάτι νέο. To microshading.

Σύμφωνα με το New beauty, προορίζεται για εκείνες με λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα ή φρύδια που είναι ήδη γεμάτα, αλλά χρειάζονται διόρθωση στο σχήμα.

Ονομάζεται «shading» και όχι «blading» επειδή η διαδικασία μοιάζει περισσότερο με τη δημιουργία μιας σκιάς ή κλίσης με μικροσκοπικές κουκκίδες χρώματος, αντί για λεπτές γραμμές, όπως στο microblading.

Δείτε τη νέα τάση στον σχηματισμό των φρυδιών που λέγεται Μicroshading στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρύδια τάση microshading
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ