Το μοντέλο-θρύλος των '90s Μικαέλα Μπερσού, στη Σύμη [αποκλειστικές εικόνες] - iefimerida.gr

Το μοντέλο-θρύλος των '90s Μικαέλα Μπερσού, στη Σύμη [αποκλειστικές εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η Μικαέλα Μπερσού ψήφισε Ελλάδα φέτος για τις διακοπές της.

Το γνωστό μοντέλο, σύζυγός του επιχειρηματία Ρον Ζούκερμαν κάνει διακοπές στη Σύμη. Στις παρακάτω, αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr φωτογραφίζεται με τον δήμαρχο του νησιού Ελευθέριο Παπακαλοδούκα.

Το μοντέλο-θρύλος των '90s Μικαέλα Μπερσού, στη Σύμη [αποκλειστικές εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το μοντέλο-θρύλος των '90s Μικαέλα Μπερσού, στη Σύμη [αποκλειστικές εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ρουμάνα Μπερσού, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ισραήλ, έκανε διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και μάλιστα το 1988 έκανε ένα εμβληματικό εξώφυλλο στη Vogue. Ουσιαστικά πόζαρε για τη Vogue στο πρώτο τεύχος που βγήκε υπό τη διεύθυνση της Αννας Γουίντορ. Ηταν μάλιστα το πρώτο μοντέλο που πόζαρε στην αμερικανική Vogue φορώντας τζιν.

Στη συνέχεια έκανε εξώφυλλα στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά της υφηλίου και συμμετείχε σε καμπάνιες μεγάλων Οίκων Μόδας και Καλλυντικών.

Η Μπερσού είναι επίσης γνωστή από την εμφάνισή της στην ταινία Δράκουλας του Κόπολα το 1992, όταν έκανε μια από τις νύφες. Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστούσαν ο Γκάρι Ολντμαν, ο Κιάνου Ριβς και η Μόνικα Μπελούτσι και πολλοί ακόμη χολιγουντιανοί ηθοποιοί. Το 1996 παντρεύτηκε τον επιχειρημαια Ρον Ζούκερμαν και έκαναν μαζί τέσσερα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μικαέλα Μπερσού Δράκουλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ