Η Ρία Αντωνίου εμπνέει την επόμενη Μπάρμπι - iefimerida.gr

Η Ρία Αντωνίου εμπνέει την επόμενη Μπάρμπι

Ρία Αντωνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ιταλική έκδοση της Μπάρμπι -που κλείνει φέτος τα 52 της χρόνια- θα πάρει στοιχεία από την Ρία Αντωνίου, με αφορμή την μεγάλη γκέλα που απέδειξε ότι έχει στο Ιταλικό Dancing with the stars.

Σε εκδήλωση που έγινε στην Ρώμη, ο γνωστός Ιταλός hair stylist που έχει αναλάβει το φρεσκάρισμα του λουκ της αιειθαλούς κούκλας, ανακοίνωσε ότι μια από τις εμπνεύσεις του για την νέα σειρά θα είναι και η Ρία Αντωνίου.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρία θα αποτελέσει την «νονά» της κούκλας. Ενώ την επέλεξαν όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά επειδή στην Ιταλία αποτελεί την αγαπημένη και των παιδιών.

Και όχι μόνο των αντρών, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Barbie Girl, το πρώτο τραγούδι που χόρεψε η Ρία στο Ιταλικό Dancing with the stars, στάθηκε γούρικο και προφητικό για εκείνη.

Επίσης βέβαιο είναι ότι θα περάσουν πολλοί μήνες μέχρι η Ρία αποφασίσει να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, προσθέτοντάς το ονομά της στην μακρά λίστα ωραίων γυναικών ( Σίλβια Παπαδάκη, Έβελιν Καζαντζόγλου, Νάντια Σερλίδου) που κάνουν πλέον καριέρα εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ