Premier League: Με Παπασταθόπουλο βασικό η πρώτη νίκη για την Αρσεναλ - iefimerida.gr

Premier League: Με Παπασταθόπουλο βασικό η πρώτη νίκη για την Αρσεναλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη νίκη της στη φετινή Premier League -και μάλιστα με ανατροπή- πανηγύρισε σήμερα (25/8) η Άρσεναλ.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «κανονιέρηδες» κατέβαλαν την αντίσταση της Γουέστ Χαμ στο «Εμιρέιτς» με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, και «ξεκόλλησαν» από το... μηδέν.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι χρειάστηκε το αυτογκόλ του Ντιόπ, προκειμένου να προηγηθεί με 2-1, πριν ο Γουέλμπεκ «κλειδώσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, και πλέον ατενίζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά με την Άρσεναλ, ενώ ο Μαυροπάνος ήταν εκτός αποστολής των «κανονιέρηδων».

Στο μεταξύ, χάρη σε γκολ του Μαγκουάιρ, η Λέστερ πήρε στις καθυστερήσεις την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σαουθάμπτον, ενώ η Μπόρνμουθ απέσπασε στην έδρα της ισοπαλία 2-2 από την Έβερτον, μολονότι έχανε 2-0 στο 74΄, και «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας την -κάτοχο του τίτλου- Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League Άρσεναλ Παπασταθόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ