ΝΔ κατά κυβέρνησης για την αποφυλάκιση Φλώρου: Πρόκληση να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις - iefimerida.gr

ΝΔ κατά κυβέρνησης για την αποφυλάκιση Φλώρου: Πρόκληση να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Energa, εξαπέλυσε η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από την κυβέρνηση να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της πώς οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές, ενώ κάνει λόγο για πρωτοφανή πρόκληση και υπόγειες μεθοδεύσεις.

«Ο Αριστείδης Φλώρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη όχι μόνον για υπεξαίρεση εκατομμυρίων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας. Αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος με τις κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της, οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές. Το κράτος Δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αριστείδης Φλώρος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ