«Χουντικός» -«Κνίτης» -Ο Γ. Κύρτσος σφάζεται με τον Μίχαλο για τον ανασχηματισμό - iefimerida.gr

«Χουντικός» -«Κνίτης» -Ο Γ. Κύρτσος σφάζεται με τον Μίχαλο για τον ανασχηματισμό

«Σφάζονται» Κ. Μίχαλος (αριστερά) και Γ. Κύρτσος (δεξιά) -Φωτογραφίες: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα αίματα στην πολιτική σκηνή, με αφορμή σενάρια που θέλουν διάφορα στελέχη της κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς να στελεχώνουν την κυβέρνηση στον ανασχηματισμό.

Ανάμεσα στα ονόματα που διακινούνται είναι αυτά του Κων. Μίχαλου, του Ευ. Αντώναρου, της Κ. Παπακώστα, του Γ. Ραγκούση κλπ.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος σχολίασε τα σενάρια, προκαλώντας την μήνι του Κων. Μίχαλου:

«Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η Παπακώστα θέλει ξανά θέση υφυπουργού. Ο Μίχαλος έχει οικογενειακή υπουργική παράδοση (επί χούντας) Ο Ραγκούσης ξέχασε τις έλεγε για Τσίπρα, θυμήθηκε μεγαλεία με ΓΑΠ. Ρίχνουν ανάθεμα στα κόμματα που τους ανέδειξαν, μήπως τους προτιμήσει ο Τσίπρας» έγραψε ο Γ. Κύρτσος στο τουίτερ.

«Χουντικός» -«Κνίτης» -Ο Γ. Κύρτσος σφάζεται με τον Μίχαλο για τον ανασχηματισμό  | iefimerida.gr 0

Αμεσα ήρθε η απάντηση του Κ. Μίχαλου:

«Σε αντίθεση, ωστόσο, με τους σχολιαστές του τουίτερ (χωρίς καν mention στον «ενδιαφερόμενο»), εγώ δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής...

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής δεξιάς. Σε αντίθεση με τους σχολιαστές του τουίτερ, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από Κνίτης σε θέση όψιμου Νεοδημοκράτη. Καλό απόγευμα!»

«Χουντικός» -«Κνίτης» -Ο Γ. Κύρτσος σφάζεται με τον Μίχαλο για τον ανασχηματισμό  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ