Τα αφράτα και λαχταριστά ψωμάκια του «Talking Breads» κάνουν θραύση στα Εξάρχεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα αφράτα και λαχταριστά ψωμάκια του «Talking Breads» κάνουν θραύση στα Εξάρχεια [εικόνες]

Φωτογραφία: Talking Breads
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μανώλης Κωνιωτάκης που είχε το πασίγνωστο «Freud Oriental» στο Κολωνάκι, αποφάσισε να κάνει στροφή, κατηφόρισε προς τα Εξάρχεια κι άνοιξε ένα κλασικό streetfood στέκι με ροκ διαθέσεις.

Μπορεί το «Talking breads», που θα βρείτε στη συμβολή Σπυρίδωνος Τρικούπη και Στουρνάρη να λειτουργεί μόνο μέρα, -αν και ο Μιχάλης είναι από τους ανθρώπους που αναδιαμόρφωσαν την αθηναϊκή νύχτα-, όμως, έχει το προσωπικό στίγμα του ιδιοκτήτη του και τις υπέροχες γεύσεις του Χρήστου Τάχια.

Δημιουργικός σεφ, με γαλλική παιδεία που έχει ήδη θητεύσει στα εστιατόρια του Robuchon και του Ducasse, ο Χρήστος φέρνει έναν καινούργιο αέρα στο φαγητό του δρόμου. Το όνομα «Talking Breads», όπως σωστά θα έχετε μαντέψει, προέρχεται από τους Talking Heads του David Byrne, που αγαπάει ο Μιχάλης, και από την ανοιχτή κουζίνα του μπορείτε να παρακολουθήσετε την προετοιμασία της παραγγελίας, ενώ ο ίδιος συνήθως είναι εκεί για να σας λύσει τις απορίες.

Το μενού χωρίζεται σε έξι κατηγορίες με βασικούς πρωταγωνιστές τα burgers, τα sandwiches, διάφορες μπαγκέτες, σαλάτες αλλά και τα περίφημα pizza rolls.

Διαβάστε γιατί τα ψωμάκια του «Τalking Βreads» κάνουν θραύση στα Εξάρχεια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TALKING BREADS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ