Σενάριο για ΑΕΚ και Σάμαρη -Διαψεύδει ο ατζέντης του - iefimerida.gr

Σενάριο για ΑΕΚ και Σάμαρη -Διαψεύδει ο ατζέντης του

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ κινείται στη μεταγραφική αγορά για έναν αμυντικό χαφ και σήμερα υπάρχει έντονη φημολογία για τον Ανδρέα Σάμαρη.

Σύμφωνα με την «Ώρα», κύκλοι μάνατζερ αναφέρουν πως ο 29χρονος χαφ της Μπενφίκα αναμένεται να αποχωρήσει από τους «αετούς της Λισαβόνας» ως δανεικός, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή Ρουί Βιτόρια.

Το πιο πιθανό σενάριο για εκείνον είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που τελειώνει σε έναν χρόνο, και να δοθεί δανεικός. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ομως η ΑΕΚ για τον Σάμαρη αποτελεί μονόδρομο, εφόσον ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού στον Ολυμπιακό είχε σημαντικό πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θέση για αμυντικό χαφ.

Σε ό,τι αφορά τις εκτός Ελλάδας επιλογές, πρόσφατα είχε γραφτεί πως υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και την Αγγλία. Το ετήσιο συμβόλαιο του διεθνούς μέσου φτάνει τα 600.000 ευρώ κι αν βρισκόταν φόρμουλα με την Μπενφίκα αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για την ΑΕΚ.

Πάντως, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στο SDNA, διέψευσε «κατηγορηματικά τα σενάρια για επιστροφή του Σάμαρη στην Ελλάδα. Ο Σάμαρης θα συνεχίσει κανονικά στην Μπενφίκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μεταγραφές σαμαρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ