Το οικονομικό και στιλάτο τζιν της Κένταλ Τζένερ που μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το οικονομικό και στιλάτο τζιν της Κένταλ Τζένερ που μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ [εικόνες]

Η Κένταλ Τζένερ /Φωτογραφία: Splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κένταλ Τζένερ μας έχει συνηθίσει με εντυπωσιακές και άκρως προκλητικές εμφανίσεις.

Ως μοντέλο που έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από εκείνη. Ακόμη, ως μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και Insta girl επηρεάζει τις νεαρές κοπέλες αλλά και τις παγκόσμιες τάσεις στη μόδα.

Αυτή τη φορά, μας εξέπληξε ευχάριστα όταν διάλεξε να φορέσει ένα οικονομικό αλλά και κομψό τζιν παντελόνι με ασορτί crop top. Συγκεκριμένα, το 22χρονο μοντέλο βρέθηκε με φίλους σε γήπεδο μπάσκετ στο Λος Άντζελες, όπου έριξε μερικές βολές ενώ αργότερα εθεάθη να τρώει ένα παγωτό το οποίο μάλιστα έριξε στο έδαφος!

Η Κένταλ ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με American Eagle denim ρούχα. Ο συνδυασμός των τζιν ρούχων είναι hot τάση και μπορεί να γίνει δικός σου πολύ εύκολα, καθώς και τα δύο κομμάτια είναι διαθέσιμα για αγορά online.

Δείτε το κομψό και οικονομικό τζιν της Κένταλ Τζένερ και πού μπορείς να το αποκτήσεις στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κένταλ Τζένερ τζιν American Eagle jeggins
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ