Ο Πολάκης στις 4 τα ξημερώματα έκανε τον δικό του απολογισμό για την έξοδο από τα Μνημόνια - iefimerida.gr

Ο Πολάκης στις 4 τα ξημερώματα έκανε τον δικό του απολογισμό για την έξοδο από τα Μνημόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, στο γνωστό ύφος μαγκιάς και αλαζονείας, ο Παύλος Πολάκης έκανε σήμερα τα ξημερώματα το δικό του απολογισμό για την έξοδο από τα Μνημόνια.

Για τον Παύλο Πολάκη στις επιτυχίες περιλαμβάνονται η επιδοματοποίηση της κοινωνίας και το μέτωπο που άνοιξε η κυβέρνηση με τους καναλάρχες, ενώ μιλά για επιτυχή αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, άνοιγμα σχολείων, αλλαγές στην πρωτοβάθμια υγεία, νέες πορθμειακές γραμμές και την απλή αναλογική στους δήμους.

Στην ανάρτησή του δεν παρελείπει για μια ακόμη φορά να επιτεθεί με υπονοούμενα στη Δικαιοσύνη και στα ΜΜΕ, ενώ γράφει, τονίζοντάς το, ότι η διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καθαρή, παραδεχόμενος λάθη και καθυστερήσεις, υποστηρίζοντας όμως έτσι... έμαθαν και ωρίμασαν!

Ο κ. Πολάκης κλείνοντας γράφει:

«Ακούστε παλληκάρια της διαπλοκής και της φακής:
-Οσο πιο πολύ μιλάτε τόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ κάνετε το αυριανό διλημμα στην κοινωνία που θα επιλέξει
-στο διχασμό που πάτε να σπείρετε θα απαντήσουμε με όρους αποφασιστικότητας και πλατιάς δημοκρατικής προοδευτικής λαϊκής ΕΝΟΤΗΤΑΣ !!!

Καλο ξημέρωμα ....θα τα πούμε σύντομα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης αναρτηση facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ