ΑΕΚ: Πρόβλημα με Οικονόμου -Δεν παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Οικονόμου -Δεν παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Μάριο Οικονόμου.

Η Ιταλική Ομοσπονδία έστειλε επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο οποίο αναφέρεται πως ο Μάριος Οικονόμου «κουβαλά» τιμωρία από πέρυσι για μια αγωνιστική ποινής. Και αυτό από ματς Κυπέλλου στην Ιταλία, το οποίο είχε… ξεχάσει και ο ίδιος ο παίκτης! Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι έψαξε το θέμα αλλά επειδή η Super League ανέφερε ότι θα εφαρμόσει την τιμωρία του δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή ποινή και έτσι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα τον χρησιμοποιήσει.

Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας αμυντικός δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ το Σάββατο και με δεδομένο ότι ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι έτοιμος, τη θέση αναμένεται να πάρει ο Ούρος Τσόσιτς. Και αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Σέρβου στόπερ στην βασική 11αδα της ΑΕΚ, στο πλάι του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Αναφορικά με το ματς με τη Βίντι την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι υπάρχει ξεσηκωμός από τον κόσμο της ΑΕΚ. Περισσότερα από 8.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί, ενώ η ΑΕΚ έχει αυξήσει και τα διαρκείας έχοντας δώσει πλέον περισσότερα από 12.000! Ετσι, την Τρότη στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 40.000 οπαδοί της με στόχο να πανηγυρίσουν στο τέλος την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Οικονόμου ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ