Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον πατέρα του με κουζινομάχαιρο - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον πατέρα του με κουζινομάχαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό που νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά στα Καμίνια, όταν ο γιος τραυμάτισε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο πατέρα του με συνέπεια ο τελευταίος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, όπως ανέφερε πηγή ενημέρωσης στο ekriti.gr ο 80χρονος πατέρας υπέκυψε στα τραύματά που του κατάφερε ο γιος του, λίγο μετά τη μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο... Εκεί, οι γιατροί έπεσαν κυριολεκτικά πάνω του καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του στην θωρακική χώρα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο γιος ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Ο 49χρονος, που έχει ήδη συλληφθεί από την Αμεση Δράση και που είναι γνωστός στις Αρχές καθ' ότι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κρατούνταν μέχρι και σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο καθώς χθες, όπως λένε οι πληροφορίες, ενεπλάκη ξανά σε οικογενειακό επεισόδιο. Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος και απόψε σκότωσε τον πατέρα του...

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη συμπλοκή μαχαίρωμα Πατέρας γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ