Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για τις 548 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ - iefimerida.gr

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για τις 548 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρτήθηκε η βαθμολογία του γραπτού διαγωνισμού των υποψηφίων για τις 548 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η βαθμολογία βρίσκεταιι από σήμερα καταχωρισμένη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μεταβαίνονται από την Αρχική σελίδα → Πολίτες → Αποτελέσματα → Γραπτά / Βαθμολογίες.

Οι προβλεπόμενοι προσωρινοί πίνακες θα ανακοινωθούν μετά τον έλεγχο των τυπικών προσόντων όσων υποψηφίων συγκέντρωσαν τη βαθμολογία βάσης στη γραπτή εξέταση και τον προσδιορισμό της συνολικής βαθμολογίας τους, η οποία θα προκύψει αφού προστεθούν στον βαθμό της γραπτής εξέτασης οι προσαυξήσεις που δικαιούται ο κάθε υποψήφιος.

Τυχόν ενστάσεις δεν υποβάλλονται στην παρούσα φάση αλλά μετά την ανάρτηση των προβλεπόμενων προσωρινών πινάκων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΕΠ διαγωνισμός αποτελέσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ