Κεφτέδες κοτόπουλο με παρμεζάνα

Κεφτέδες κοτόπουλο με παρμεζάνα

Αν έχετε αποφασίσει να μειώσετε το κρέας, είναι η κατάλληλη στιγμή. Προτιμήστε το κοτόπουλο, αγοράστε βιολογικό.

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο
  • 60 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ελάχιστο μπούκοβο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ζητήστε στον κρεοπώλη σας να σας κόψει κιμά κοτόπουλο
  • Αν αυτό είναι αδύνατο, κόψτε μόνοι σας 4 στήθη (βιολογικό)
  • Σε μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα υλικά: κιμά, μαϊντανό, παρμεζάνα, ψιλοκομμένο σκόρδο, τσίλι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
  • Τηγανίστε τα κεφτεδάκια παρμεζάνας σε ελαιόλαδο, ροδίστε τα καλά
  • Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα, πράσινα λαχανικά ή χωριάτικη ελληνική

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.