Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Nomads και είναι σκέτη έκπληξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Nomads και είναι σκέτη έκπληξη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου το ριάλιτι επιβίωσης Nomads, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Μαδαγασκάρη αντί για το Παλαουάν των Φιλιππινών, όπου διαδραματίστηκε πέρυσι.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Αναδιώτης από την πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι παντού στις 10», τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του παιχνιδιού παίρνει ο Σάββας Πούμπουρας ενώ ο Γιώργος Λέντζας αναλαμβάνει την παρουσίαση και τον σχολιασμό των αθλημάτων στους παίκτες και το κοινό.

Οι Νομάδες πάνε Μαδαγασκάρη! Έλα να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία! ✌#NomadsGR

A post shared by NomadsGR (@nomadsant1) on Aug 3, 2018 at 3:20am PDT


Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε ακόμα και σε άλλες αλλαγές που θα έχει το Nomads Μαδαγασκάρη, όπως είναι το live για την αποχώρηση του παίκτη, αφού η ώρα σε Ελλάδα και Μαδαγασκάρη είναι κοινή. Ακόμη το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει μέσω application για το ποιος θέλει να παραμείνει, όπου δεν θα υπάρχει χρέωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ