Marca: «ΠΑΟΚ, η πιο δημοφιλής ομάδα της Ελλάδας» - iefimerida.gr

Marca: «ΠΑΟΚ, η πιο δημοφιλής ομάδα της Ελλάδας»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Marca παρουσίασε τις δημοφιλέστερες ομάδες παγκοσμίως, με τον ΠΑΟΚ να κατέχει, κατά την ισπανική εφημερίδα, την πρωτιά στην Ελλάδα!

Η Marca προχώρησε σε μια έρευνα για το ποια ομάδα είναι η πιο δημοφιλής στον κόσμο. Ελαβε υπόψη της την παρουσία των ομάδων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τους ακολούθους των συλλόγων στα σημαντικότερα social media.

Το αποτέλεσμα της έρευνας, φυσικά, έβγαλε «Ρεάλ Μαδρίτης», η οποία κυριαρχεί παγκοσμίως, αφού οι «μερένχες» κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη από την Μπαρτσελόνα και τους υπόλοιπους συλλόγους.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ισπανούς, είναι η δημοφιλέστερη ομάδα από την Ελλάδα, ενώ αν προσέξει κανείς τις εικόνες με τον χάρτη της Ευρώπης και την παγκόσμια απεικόνιση, θα δει να πρωταγωνιστούν σε άλλες χώρες ομάδες όπως η Αρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και η Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός αεκ ΠΑΟ οπαδοί δημοφιλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ