Η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρετά τον αστυνομικό σκύλο Anuk με ένα συγκινητικό μήνυμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρετά τον αστυνομικό σκύλο Anuk με ένα συγκινητικό μήνυμα [εικόνες]

Ο Ανούκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε η Ελληνική Αστυνομία τον Anuk, έναν αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών, που πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ο Anuk πέθανε από παθολογικά αίτια

Ο σκύλος ανήκει στην ομάδα K9 των αστυνομικών σκύλων και η ΕΛ.ΑΣ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση στο Twitter που συνοδευόταν από φωτογραφίες του.


Στην ανάρτηση αναφέρει: «Σ' ευχαριστούμε πολύ ANUK για όσα προσέφερες! Δεν θα σε ξεχάσουμε. Στις 21 Αυγούστου 2018, η οικογένεια της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχασε τον Αστ/κό Σκύλο Ανίχνευσης Εκρηκτ. Υλών ANUK από παθολογικά αίτια».

Σ' ευχαριστούμε πολύ ANUK για όσα προσέφερες! Δεν θα σε ξεχάσουμε.
Στις 21 Αυγούστου 2018, η οικογένεια της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχασε τον Αστ/κό Σκύλο Ανίχνευσης Εκρηκτ. Υλών ANUK από παθολογικά αίτια.#ΔενΞεχνάμε #Κ9 #ΟμάδαΑστυνομικώνΣκύλων pic.twitter.com/ELLGGLvpEi


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ. Ααστνομικός σκύλος anuk
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ