Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ - iefimerida.gr

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ

Φωτογραφία: Eurokinissi- ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ενόψει των εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με συνθήματα "Αδειάζουν οι τσέπες μας και υγεία δεν έχουμε. Η κυβέρνηση παζαρεύει τα πάντα. Θα σταθούμε εμπόδιο", την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί για τα σωματεία που είναι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη και από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι για τα υπόλοιπα σωματεία μέλη της στην Κεντρική Μακεδονία.

Την ίδια ημέρα, στις 8 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία "σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ", που θα καταλήξει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ, η ΠΟΕΔΗΝ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο των εργατικών συνδικάτων και στη συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕΔΗΝ ΔΕΗ δημόσια υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ