Το γυμναστήριο δεν είναι μόνο για όσους είναι φέτες -Γυναίκα με πιασίματα και τομές το αποδεικνύει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το γυμναστήριο δεν είναι μόνο για όσους είναι φέτες -Γυναίκα με πιασίματα και τομές το αποδεικνύει [εικόνες]

Η Michelle Elman/ Φωτογραφία: Instagram/scarrednotscared
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γυμναστήριο μπορεί να γίνει για κάποιες γυναίκες εφιάλτης.

Πολλές από εμάς δεν νιώθουμε άνετα και με αυτοπεποίθηση, όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο για να ασκηθούμε. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε άτομα (άνδρες και γυναίκες) που δεν έχουν το τέλειο σώμα και μπαίνουν -λανθασμένα- σε διαδικασία σύγκρισης με τους γύρω τους.

Έτσι, μια γυναίκα αποφάσισε να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση στο γυμναστήριο με το να μοιραστεί το «ατελές σώμα γυμναστηρίου» της. Η Michelle Elman είναι body confidence coach και συγγραφέας του «Am I Ugly?» και αποφάσισε να μιλήσει στο Twitter για το στερεότυπο ότι μόνο άνθρωποι που είναι σε φόρμα ανήκουν στο γυμναστήριο.

Μαζί με τη συμβουλή της, η Elman μοιράστηκε μια φωτογραφία της με αθλητικό μπουστάκι και κολάν μετά το πρώτο τρέξιμό της ύστερα από χρόνια. Στο Twitter, το μήνυμα της Elman είχε πάνω από 1.000 Likes και απήχηση σε γυναίκες που συμφώνησαν ότι το γυμναστήριο θα έπρεπε να είναι ένα μέρος όπου δεν σε κρίνουν.

Διαβάστε το δυνατό μήνυμα της Elman και δείτε τη φωτογραφία που το συνόδευε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σώμα γυμναστήριο κιλά BODY SHAMING
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ