Champions League: Με πάθος για το πρώτο βήμα προς τους ομίλους η ΑΕΚ, κόντρα στη Βίντι - iefimerida.gr

Champions League: Με πάθος για το πρώτο βήμα προς τους ομίλους η ΑΕΚ, κόντρα στη Βίντι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη βραδιά απόψε για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στην Groupama Arena της Βουδαπέστης τη Βίντι (22:00, Cosmote Sport 1) για τα πλέι οφ του Champions League.

Στόχος του Ουζουνίδη και των παικτών του είναι να παρουσιαστούν δυνατοί και στο σημερινό παιχνίδι και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ, την επόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου.

Οι Ούγγροι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, με πολύ καλή αμυντική γραμμή, κάτι που φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο που απέκλεισαν τη σουηδική Μάλμε με δύο ισοπαλίες (1-1 στη Σουηδία, 0-0 στην Ουγγαρία).

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν τις παγίδες του αγώνα και φέρονται αποφασισμένοι να μπουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να πετύχουν τον στόχο τους. Στο πλευρό της η ΑΕΚ θα έχει τόσο τον κόσμο της όσο και τον διοικητικό ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος, όπως στη Γλασκώβη, έτσι και στην Βουδαπέστη, θα δώσει το «παρών».

Στα αγωνιστικά, ο Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα πέρα από τα γνωστά (οι τραυματίες Αλμπάνης, Τσιγκρίνσκι, Μπογέ, Αϊντάρεβιτς και ο φευγάτος Μοράν). Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Έλντερ Λόπες είναι ετοιμοπόλεμοι και μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει απόψε, καθώς σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι εξής δέκα: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ («παίζει» και ο Γαλανόπουλος), Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Λιβάγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αεκ βιντι Πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ