Πριν και μετά: Πώς αυτή η κοπέλα ανακαίνισε εντελώς την κουζίνα της με 500 ευρώ, σε 30 ώρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πριν και μετά: Πώς αυτή η κοπέλα ανακαίνισε εντελώς την κουζίνα της με 500 ευρώ, σε 30 ώρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κουζίνα σε κάθε σπίτι πρέπει να εμπνέει.

Βασικό δωμάτιο κάθε σπιτιού, «εστία» της εστίας, αφού εκεί περνούν αρκετή ώρα της ημέρας του οι ένοικοι, εκεί μαζεύεται η οικογένεια για φαγητό, εκεί παίζουν μικροί και μεγάλοι. Αρα, είναι ένα δωμάτιο που σε κάθε περίπτωση πρέπει να εμπνέει.

Και καθώς η μόδα αλλάζει συνεχώς, πολλοί βρίσκονται να μην τους... εμπνέει η κουζίνα τους και να αναζητούν λύσης ανακαίνισης.

Οι ολοκληρωτικές ανακαινίσεις, ωστόσο, κοστίζουν. Γκρέμισμα αφενός, νέα έπιπλα αφετέρου, μαζί με πάγκους, νεροχύτες, πλακάκια και λοιπά αξεσουάρ μπορούν να ανεβάσουν τον προϋπολογισμό στο θεό.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Γουέντι υπάρχουν και οικονομικότατες λύσεις που πραγματικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς όψη σε μια κουζίνα. Και γρήγορες λύσεις.

Η Γουέντι ανακαίνισε την κουζίνα της σε 30 ώρες με κόστος που δεν ξεπέρασε τα 500 ευρώ. Και κατάφερε έτσι να κάνει το αγαπημένο της δωμάτιο του σπιτιού να μοιάζει με τις viral ονειρικές κουζίνες του Pinterest.

Και η εικόνα του πριν με το μετά δεν έχει καμία σχέση:

Η Γουέντι, όπως περιγράφει η ίδια μιλώντας σε ιστότοπο διακόσμησης, δεν άλλαξε έπιπλα, ούτε καν πλακάκια.

Απλά έβαψε με μπεζ χρώμα κιμωλίας τα έπιπλα που είχαν αυτό το κλασικό μεν, βαρύ και καταθλιπτικό δε, χρώμα ξύλου κερασιάς.

Για να δώσει χρώμα, όμως, έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξει τα λευκά πλακάκια που ήδη υπήρχαν στην κουζίνα της. Αποφάσισε να μην τα αλλάξει αλλά να προχωρήσει σε μια άλλη λύση ευρηματική και αποτελεσματική: Εβαλε αυτοκόλλητα πλακάκια!

Οπως η ίδια υποστηρίζει τέσσερις μήνες πριν κάνει την ανακαίνιση έβαλε σε ένα μέρος της κουζίνας της αυτοκόλλητα πλακάκια για να διαπιστώσει αν χαλάνε με τον καιρό, την υγρασία, τα νερά και τους ατμούς που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Αφού διαπίστωσε ότι δεν παθαίνουν τίποτα αποφάσισε να υιοθετήσει τη λύση με τα πλακάκια αυτοκόλλητα.

Οσο για το πάσο της κουζίνας το καμούφλαρε με ένα εντυπωσιακό τρόπο: Το επικάλυψαν με τσιμέντο και από πάνω έκαναν μια τεχνοτροπία με μπεζ και μπλε χρώμα. Το αποτέλεσμα από μακριά μοιάζει με μάρμαρο.

Και το μετά...
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ