Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τώρα κατηγορεί την Αρτζέντο για «απίστευτη υποκρισία» και «διπροσωπία» - iefimerida.gr

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τώρα κατηγορεί την Αρτζέντο για «απίστευτη υποκρισία» και «διπροσωπία»

Για διπροσωπία κατηγορεί ο Γουάινστιν την Άζια Αρτζέντο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην Άζια Αρτζέντο εξαπέλυσε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως η Ιταλίδα ηθοποιός επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικο και κατέβαλε 380.000 δολάρια για να μην προχωρήσει σε μήνυση.

Ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν

«Αυτή η εξέλιξη αποκαλύπτει ένα εκπληκτικό επίπεδο υποκρισίας από την Άζια Αρτζέντο, μία από τις γυναίκες – καταλύτες που προσπάθησαν να καταστρέψουν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του παραγωγού, Μπεν Μπράφμαν.

«Αυτό που είναι ίσως το πιο περίεργο, είναι η χρονική στιγμή, που δείχνει πως την ώρα που η Αρτζέντο προσπαθούσε να διευθετήσει μυστικά την εικαζόμενη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή εκείνων που καταδίκαζαν τον κο Γουάινστιν, παρά το γεγονός πως η σεξουαλική της σχέση με τον παραγωγό ήταν μεταξύ δύο ενηλίκων που συναινούσαν σε αυτήν και που κράτησε για περισσότερο από 4 χρόνια».

Και ο Μπράφμαν συνεχίζει: «Η διπροσωπία της είναι εξαιρετική και πρέπει να αποδείξει σε όλους πόσο φτωχοί ήταν οι ισχυρισμοί εναντίον του Γουάινστιν και πως ήταν ελεγχόμενοι».

Ο νεαρός ηθοποιός κατηγόρησε την Αρτζέντο για σεξουαλική παρενόχληση
Ο ηθοποιός Τζίμι Μπένετ



Η 42χρονη Άζια Αρτζέντο κατηγορείται πως δελέασε τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013. Αφού ζήτησε από τον συγγενή του να μείνει μόνη της μαζί του, του έδωσε αλκοόλ και στη συνέχεια τον φίλησε και του έκανε στοματικό έρωτα.

Ο Μπένετ, που έπαιξε κάποτε το γιο της Αρτζέντο σε μια ταινία όταν ήταν 7 ετών, υπέβαλε μήνυση τον Νοέμβριο του 2017 – μόλις ένα μήνα αφότου άρχισαν οι δημόσιες καταγγελίες για την σεξουαλική παρενόχληση του Χάρβεϊ Γουάινστιν.


Η Αρτζέντο, σύμφωνα με τους New York Times, προσπάθησε να καταλήξει σε συμβιβασμό με τον νεαρό ηθοποιό για να μην γίνει γνωστή η καταγγελία, δίνοντάς του 380.000 δολάρια.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ