Η Ford ετοιμάζει ένα νέο SUV, ένα μίνι Bronco με διαστάσεις Kuga - iefimerida.gr

Η Ford ετοιμάζει ένα νέο SUV, ένα μίνι Bronco με διαστάσεις Kuga

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Ford η αναδιάρθρωση της γκάμας των SUV της παγκοσμίως δείχνει ειλημμένη απόφαση και πέρα από το πολύ- αναμενόμενο Bronco, που θα αναβιώσει το όνομα του θρυλικού τζιπ του παρελθόντος, θα παρουσιαστεί και ένα ακόμα μοντέλο. Πιο μικρό σε σχέση με το πρώτο, το οποίο εσωτερικά λέγεται baby Bronco και θα έχει και αυτό στυλ ρετρό.

Η κανονική επωνυμία του baby Broncο θα είναι Maverick ή Timberline, από πλευράς μεγέθους θα είναι συγκρίσιμο με το Kuga αλλά στη γκάμα θα βρίσκεται πάνω από αυτό, ενώ η βάση του θα είναι ένα νέο πλαίσιο. Το οποίο θα είναι μεταβλητό, θα προορίζεται καταρχήν για προσθιοκίνητα μοντέλα -για τα SUV σαν το baby Bronco θα υπάρχει και τετρακίνηση- και θα είναι το ένα από τα πέντε συνολικά που θα δημιουργούν όλη τη γκάμα της Ford.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην πορεία. Σε ότι αφορά πάντως τους κινητήρες η λογική λέει πως θα χρησιμοποιούνται τα σύνολα που θα είναι διαθέσιμα και για την επόμενη γενιά του Kuga.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bronco Ford
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ