Τρικούβερτο γλέντι στην πατρίδα του Γιάννη Τσίλη -Μαζί και ο Μουρούτσος [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρικούβερτο γλέντι στην πατρίδα του Γιάννη Τσίλη -Μαζί και ο Μουρούτσος [βίντεο]

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε ο Γιάννης Τσίλης. Φωτογραφία: Epirusnewstv
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγία Τριάδα του Δήμου Δωδώνης, βρέθηκε ο ολυμπιονίκης και πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Τσίλης, με την κοινότητα να διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή για να τον τιμήσει.

Σύμφωνα με το epirusnews, αφορμή για την γιορτή στάθηκε η επιστροφή του μετά το παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε, και χάρη στο οποίο ο νεαρός ολυμπιονίκης κατάφερε να μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια και πέρα από χαρισματικός αθλητής έγινε γνωστός και ως άνθρωπος, ένα νέος άνθρωπος με ήθος για το οποίο βραβεύτηκε χθες.

Η ιδέα διοργάνωσης της γιορτής ανήκει στον πρόεδρο του χωριού κ.Φώτη Ζώη που με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων του χωριού, όλα ήταν έτοιμα στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Αγίας Τριάδας, εκεί όπου στρώθηκαν τα τραπέζια και όλοι πήραν τις θέσεις τους για να τιμήσουν τον Γιάννη Τσίλη.

Στην γιορτή παραβρέθηκε και ο συμπαίκτης του, Γιάννης Μουρούτσος


Συγκίνησε τον ολυμπιονίκη ο πρόεδρος του χωριού που άνοιξε τη βραδιά με την ομιλία του επισημαίνοντας τον ακέραιο, τον αληθινό και χωρίς έπαρση χαρακτήρα του, που κάνει περήφανο όλο το χωριό.

«Το ότι ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος αθλητής το έχει αποδείξει, με τη συμμετοχή του όμως στο Survivor τον γνωρίσαμε και ως άνθρωπο με τον εξαίρετο του χαρακτήρα του αποτελεί παράδειγμα μίμησης προς τους νέους» σημείωσε ο κ. Ζώης για να εισπράξει το μεγάλο ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά από τον εμφανώς συγκινημένο Γιάννη Τσίλη.

Ο Γιάννης Τσίλης συνομίλησε με τους συγχωριανούς του

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που μου συμβαίνει απόψε, μετά το παιχνίδι εισπράττω καθημερινά τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Στο survivor δεν προσπάθησα να κάνω κάτι διαφορετικό από το να είμαι ο εαυτός μου, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να περάσω ένα μήνυμα στη νεολαία και θαρρώ πως το κατάφερα. Όταν κάποιος αγωνίζεται στη ζωή του με το κεφάλι χαμηλά, η σκληρή του προσπάθεια έχει πάντα καλό αποτέλεσμα» είπε ο Γιάννης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και στους συγχωριανούς του.


Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στον Γιάννη Τσίλη η παρουσία του χρυσού ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο και συμπαίχτη του στο Survivor, Μιχάλη Μουρούτσου, που κατάφερε να παρευρεθεί στη χθεσινή ξεχωριστή βραδιά.

Το καλάθι με τις καρύδες που του έκαναν δώρο

«Τον Γιάννη τον θαύμαζα ως αθλητή και χάρηκα που τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι και κέρδισα ένα φίλο» είπε ο Μιχάλης για να ακολουθήσει η κορυφαία στιγμή της βράβευσης από τον παγκόσμιο πρωταθλητή κωπηλασίας και συναθλητή του Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Δημητρίου.


Το στεφάνι από κλαδιά ελιάς δεν ήταν όμως το μοναδικό «τρόπαιο» για τον χαρισματικό αθλητή αφού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης του πρόσφερε και ένα καλάθι γεμάτο με καρύδες, το σήμα κατατεθέν του Survivor!

Φωτογραφίες: Epirusnewstv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ