Οι μυστικές διακοπές του Χάρι και της Μέγκαν στην Ευρώπη με ζευγάρι σταρ -Πού πήγαν - iefimerida.gr

Οι μυστικές διακοπές του Χάρι και της Μέγκαν στην Ευρώπη με ζευγάρι σταρ -Πού πήγαν

Διακοπές με τους ΚΛούνεϊ έκαναν Χάρι και Μέγκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μυστική απόδραση στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην κατοικία των Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ, είχαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η τοπική αστυνομία βοήθησε ώστε να στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για την ασφάλεια των νεονύμφων κατά την επίσκεψή τους στην Villa Oleandra του 18ου αιώνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η Villa Oleandra των Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο
Τζορτζ και Αμάλ ΚΛούνεϊ ήταν καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ, που ήταν καλεσμένοι στο γάμο του βασιλικού ζεύγους τον περασμένο Μάιο, ήταν στη βίλα με τα δίδυμα παιδιά τους, Αλεξάντερ και Έλλα.

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Chi, η Μέγκαν βοήθησε την Αμάλ με τα παιδιά, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και ο Τζορτζ πέρασαν τον χρόνο τους παίζοντας μπάσκετ με άλλους φίλους.

Η βίλα διαθέτει 25 δωμάτια και πισίνα

Το βασιλικό ζεύγος λέγεται ότι έφτασε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, με ιδιωτική πτήση και έφυγε την Κυριακή το απόγευμα από το αεροδρόμιο της Μαλπένσα. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, πέρασαν όλο το χρόνο τους στους χώρους της βίλας.

Το Σάββατο το βράδυ, οι Κλούνεϊ παρέθεσαν ένα δείπνο για τους διακεκριμένους επισκέπτες τους. Περίπου 15 φίλοι παραβρέθηκαν στη γιορτή και το πάρτι λέγεται ότι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο δούκας με την δούκισσα και οι Κλούνεϊ θεωρούνται στενοί φίλοι ενώ η Μέγκαν και η Αμάλ λέγεται ότι χρησιμοποιούν τον ίδιο στυλίστα διασημοτήτων, Μιγκέλ Περέζ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αγόρασε την βίλα το 2002 έναντι 11,7 εκατομμυρίων ευρώ

Οι Κλούνεϊ ήταν μεταξύ των 200 καλεσμένων που παραβρέθηκαν στο γάμο αλλά και το δείπνο που δόθηκε για λίγους εκλεκτούς καλεσμένους νωρίτερα αυτό το έτος. Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ χόρεψε με την νύφη στην δεξίωση.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εικασίες πως η Μέγκαν σχεδιάζει να πάει στην Καλιφόρνια για να συναντήσει την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγγλία για να είναι κοντά στην κόρη της.

Οι νεοόνυμφοι είνια πολύ φίλοι με την οικογένεια Κλούνεϊ

Η 37χρονη Μέγκαν, λέγεται ότι δεν σχεδιάζει να δει τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, που ζει μόλις 150 χιλιόμετρα μακριά από την Ντόρια. Ο πατέρας της, έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες, στις οποίες επικρίνει την βασιλική οικογένεια και λέει πως δεν είναι δεκτός από την βασιλική οικογένεια, την οποία συγκρίνει με τους Σαϊεντολόγους.

Ο Αμερικανός ηθοποιός χόρεψε με την Μέγκαν στη δεξίωση του γάμου της

Ο 57χρονος Κλούνεϊ ερωτεύτηκε την Ιταλία και αγόρασε την βίλα που βρίσκεται στο χωριό Λάλιο, το 2002.

Μια άλλη άποψη της βίλας

Την εποχή εκείνη, ο ηθοποιός πλήρωσε 11,7 εκατομμύρια ευρώ για την Villa Oleandra, η οποία είχε 25 δωμάτια, ένα υπαίθριο θέατρο, πισίνα και ένα γκαράζ για να φιλοξενεί όλες τις μοτοσυκλέτες του.

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει επίσης ένα γήπεδο τένις, ένα πλήρες γυμναστήριο, υπέροχους κήπους, σκαλιστές οροφές, τεράστια μπάνια, ένα ξεχωριστό «δωμάτιο πίτσας» και έναν πελώριο τοίχο για να προστατεύει το σπίτι από τα νερά της λίμνης.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ