Μακρόν: Το κουράγιο και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων προκαλούν τον σεβασμό - iefimerida.gr

Μακρόν: Το κουράγιο και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων προκαλούν τον σεβασμό

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «κουράγιο» και την «αξιοπρέπεια» του ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης χαιρέτισε με μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, με την ευκαιρία της εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια.

«Το τέλος, σήμερα, του σχεδίου υποστήριξης σηματοδοτεί για τον ελληνικό λαό την έξοδο από την κρίση την οποία αντιμετώπισε με κουράγιο και μια αξιοπρέπεια που προκαλούν τον σεβασμό», έγραψε ο Γάλλος πρόεδρος.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι η χώρα του «παραμένει στο πλευρό» της Ελλάδας ώστε «να οικοδομήσουμε από κοινού, μαζί με τους εταίρους μας, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

La fin aujourd’hui du plan de soutien signe pour le peuple grec la sortie de la crise qu’il a affrontée avec un courage et une dignité qui forcent le respect. La France demeure à ses côtés pour que nous construisions ensemble, avec nos partenaires, l’avenir de l’Union européenne.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ