Αξιολάτρευτο: Καρέ-καρέ η στιγμή που ένα κοάλα γεννιέται σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αξιολάτρευτο: Καρέ-καρέ η στιγμή που ένα κοάλα γεννιέται σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του... δημόσια εμφάνισή έκανε ένα μωρό κοάλα το οποίο γεννήθηκε σε Ζωολογικό κήπο στην επαρχία της ανατολικής Κίνας Τσιανγκσού.

Οι γονείς του μικρού κοάλα εγκαταστάθηκαν στο ζωολογικό κήπο πριν από περίπου έξι μήνες και έχουν προσελκύσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες, σύμφωνα με τη διοίκηση του ζωολογικού κήπου.

Αξιολάτρευτο: Καρέ-καρέ η στιγμή που ένα κοάλα γεννιέται σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τα θηλυκά κοάλα μπορούν να γεννήσουν μέσα σε 40 ημέρες από την ημέρα της σύλληψης. Μόλις γεννηθούν τα νεογνά ζυγίζουν περίπου 0,5 γραμμάρια, έχουν ύψος 1,9 εκατοστά και μοιάζουν με μικρό ροζ φιστίκι.

Το μωρό γεννήθηκε τον περασμένο μήνα και σταδιακά επέκτεινε το φάσμα των δραστηριοτήτων του, συμπεριλαμβανομένης της αναρρίχησης και του ύπνου στην πλάτη της μητέρας. Το φύλο του δεν έχει διευκρινισθεί προς το παρόν διότι το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό.

Cuteness alert! A mama koala gives birth to an adorable cub after 1-month pregnancy in Nanjing, Jiangsu Province pic.twitter.com/R7Wz8hWcW7

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοάλα μωρό Κίνα γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ