Λοβέρδος: Στόχος του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές η δεύτερη θέση - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Στόχος του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές η δεύτερη θέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές είναι η δεύτερη θέση τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πάρει το ΚΙΝΑΛ διερευνητική εντολή και τόνισε: «Διαδοχικές εκλογές θα ήταν καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί», βάζοντας τέλος έτσι στα σενάρια που αναφέρουν ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα στηρίξει την ΝΔ, αν εκλεγεί πρώτο κόμμα, και θα επιδιώξει νέες εκλογές με απλή αναλογική.

Κατά τον κ. Λοβέρδο, «δεν είναι κόμμα του αντιδεξιού χώρου ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα κόμμα διχαστικό, λέει όλους τους προηγούμενους διεφθαρμένος, όπως έκανε η χούντα. Ο Μαδούρο είναι δεξιός ή αριστερός με βάση όσα ισχύουν στο δυτικό ημισφαίριο; Τα λαϊκιστικά κινήματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά».

«Δεν θα ξεχάσουμε το "ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν" που είπε ο Α. Τσίπρας πριν από τις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Αυτά που λένε για συγκρότηση προοδευτικού μετώπου προέρχονται από τους συσχετισμούς του 2015. Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών εκείνων. Δεν τίθενται τα ζητήματα πια έτσι. Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα της στρατηγικής του ήττας. Αλλά θα έχουν μικρότερη κοινοβουλευτική ομάδα, εσωτερική φαγωμάρα και τις ευθύνες τους, τελευταία προστέθηκε και το ζήτημα των 100 νεκρών. Καλά τα καλαμπούρια τους ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, αλλά με 100 νεκρούς καλαμπούρια δεν κάνεις. Διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και στο τέλος αυτής της πορείας οι ευθύνες θα αποδοθούν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ