Ενωση Κεντρώων: Η μόνη λύση για τη χώρα είναι οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Η μόνη λύση για τη χώρα είναι οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών

Από εκδήλωση της Ενωσης Κεντρώων/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών επαναφέρει η Ενωση Κεντρώων με αφορμή της χώρας από τα μνημόνια.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση Κεντρώων ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμερίσουν τους εγωϊσμούς προς όφελος της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για το διάγγελμα του πρωθυπουργού που θα εξηγεί και θα "πανηγυρίζει" ταυτόχρονα, την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Μόνο από νομικής πλευράς βγαίνουμε από τα μνημόνια, τα μέτρα μένουν, η φορολογία βρίσκεται στα ύψη, τα πλεονάσματα γονατίζουν την κοινωνία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού δεν έσκισε τα μνημόνια, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα αλλάζουν από την 21η Αυγούστου.

Μόνο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και μια κυβέρνηση οικουμενική τεχνοκρατών, η χώρα θα αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της. Κανένας δεν μπορεί να δώσει λύσεις από μόνος του, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ, να παραμεριστούν οι προσωπικοί εγωισμοί του κ. Τσίπρα και του κ.Μητσοτάκη προς όφελος της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ