Ο Ραγκούσης... σούπερ ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορική ημέρα για την πατρίδα - iefimerida.gr

Ο Ραγκούσης... σούπερ ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορική ημέρα για την πατρίδα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα σχόλιο άκρως φιλοκυβερνητικό, ο Γιάννης Ραγκούσης έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στη κυβέρνηση Τσίπρα λίγο πριν τον ανασχηματισμό που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός.

Ο πρώην υπουργός επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα υποψήφιος για την Κεντροαριστερά έγραψε στο Twitter ενόψει της ολοκλήρωσης του τρίτου προγράμματος αύριο Δευτέρα «Ιστορική η αυριανή ημέρα για την πατρίδα μας. Ένα δευτερεύον σχόλιο: κατά τα 8 χρόνια μνημονίων υπήρξαν υπουργοί που ανέλαβαν μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος .Όμως υπήρξαν και υπουργοί με μηδενική ατομική συμβολή για να φτάσουμε εδώ… Σήμερα-2 απ´αυτούς-ηγούνται των κομμάτων τους».

Ιστορική η αυριανή ημέρα για την πατρίδα μας.
Ένα δευτερεύον σχόλιο: κατά τα 8 χρόνια μνημονίων υπήρξαν υπουργοί που ανέλαβαν μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος.Όμως υπήρξαν και υπουργοί με μηδενική ατομική συμβολή για να φτάσουμε εδώ...σήμερα-2 απ´αυτούς-ηγούνται των κομμάτων τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραγκούσης κυβέρνηση έξοδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ