Ο Ατρόμητος νικητής στο Περιστέρι, 2-1 σε φιλικό τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Ο Ατρόμητος νικητής στο Περιστέρι, 2-1 σε φιλικό τον Αστέρα Τρίπολης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής, 2-1, της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ματς που αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» και για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Super League.

Οι Αρκάδες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό με τον Μέγερι να διώχνει πλασέ του Καλτσά, ενώ ο Ατρόμητος απείλησε στο 15' με τον Βασιλακάκη να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 68', η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Κουλούρη μετά από φάουλ του Ούμπιδες. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουνάφο βρήκε τον Καλτσά στην περιοχή και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τον Αστέρα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη στο γκολ του Μούγιακιτς στο 79' μετά από ασίστ του Μπρούνο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (69' Νάτσος), Χατζηισαΐας (84' Στρούγγης), Ρισβάνης, Μάντσον (84' Λαζαρίδης), Μπουσουλάτζιτς (84' Γαρουφαλιάς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (84' Κωτσόπουλος), Μανούσος (69' Ενσικουλού), Κουλούρης (69' Μπρούνο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης), Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης (65' Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος (86' Μπέλοκ), Κυριακόπουλος (84' Μπαστιάνος), Μουνάφο, Ιγκλέσιας (80' Ματρικάρντι), Τσιλιανίδης (86' Ρόλε), Μανιάς (65' Δουβίκας), Καλτσάς (92' Κάρδαρης)

Αήττητος έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Με σκόρερ τους Κυριακίδη και Σασί ο ΟΦΗ, μπροστά σε 3.000 οπαδούς του στο Γεντί Κουλέ, νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της Super League με τον Πανιώνιο. Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας της Λαμίας, σε φιλικό παιχνίδι. Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΑΕΛ, σε φιλικό προετοιμασίας, που διεξήχθη στα Πηγάδια. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μοράρ, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 την Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος Αστέρας Τρίπολης φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ