Χανιά: 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο -Eκκληση της οικογένειας σε αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσει - iefimerida.gr

Χανιά: 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο -Eκκληση της οικογένειας σε αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσει

ΕΚΑΒ/ Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα 16χρονο παιδί που σοβαρά σε τροχαίο λίγο μετά τον κόμβο της Σούδας και η οικογένεια κάνει έκκληση σε αυτόπτη μάρτυρα να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ, μεταξύ του κόμβου της Σούδας και του κόμβου του Ναυστάθμου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ενα δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε ένας 49χρονος με τον 16χρονο γιο του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου.

Ο 16χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του 16χρονου, στο ατύχημα υπήρξε μια αυτόπτης μάρτυρας, η οποία μάλιστα από ανθρώπινο ενδιαφέρον πήγε στο Νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του παιδιού.Μάλιστα απευθύνουν έκκληση στην γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν καταγραφεί,να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ XANIA τροχαίο τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ