ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολος με Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολος με Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα μεγάλη πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης (22:00) με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αφού ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της, «οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Λισαβόνας μειώνονται».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Πορτογαλία. Τη Δευτέρα (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Ντα Λουζ και νωρίτερα, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ελ καντουρι Μπενφίκα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ