Η απίθανη απάντηση της Κονιόρδου για τον βανδαλισμό στο Βυζαντινό Μουσείο: Κάποιες κυρίες άπλωναν λάδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίθανη απάντηση της Κονιόρδου για τον βανδαλισμό στο Βυζαντινό Μουσείο: Κάποιες κυρίες άπλωναν λάδι [βίντεο]

Η  υπουργός Πολιτισμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την αποκάλυψη πως δύο γυναίκες μπήκαν στο Βυζαντινο και Χριστιανικό Μουσείο και έριξαν παντού λάδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε σπάνια εκθέματα.

Η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου πήρε θέση για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται για βανδαλισμό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, η κυρία Κονιόρδου είπε μεταξύ άλλων: « Δεν θα το έλεγα ακριβώς βανδαλισμό, ίσως είναι υπερβολική αυτή η έκταση. Θεωρούμε ότι ήταν κάποιες κυρίες οι οποίες άπλωναν κάποιο λάδι. Το αξιοπερίεργο ήταν ότι δεν έγινε αντιληπτό και αυτό ερευνούμε, πώς έγινε και δεν έγινε αντιληπτό».

Σύμφωνα με την ίδια οι ζημιές αποκαταστάθηκαν αμέσως. «Σαν υπουργείο ερευνούμε το περιστατικό. Είχε είκοσι φύλακες, ποιος ξέρει τώρα τι έγινε... δεν είχε και πολύ κόσμο, αυτά ερευνούμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ