Γκάφα του FOX News με την Αρίθα Φράνκλιν: Εδειξε άλλη τραγουδίστρια [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Γκάφα του FOX News με την Αρίθα Φράνκλιν: Εδειξε άλλη τραγουδίστρια [εικόνα & βίντεο]

Αρίθα Φράνκλιν (Φωτογραφία: AP Photo/Jose Luis Magana
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γκάφα υπέπεσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News θέλοντας να αναφερθεί στον θάνατο της Αρίθα Φράνκλιν.

Το αμερικανικό δίκτυο σε φωτογραφία, που προβλήθηκε σε βίντεο, απεικονίζει την Αρίθα Φράνκλιν και πίσω αντί να αχνοφαίνεται η τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή, φαίνεται η Πάτι ΛεΜπελ. Προφανώς, το Fox News μπέρδεψε την «βασίλισσα» της σόουλ με την «ψυχή» της σόουλ, όπως συνήθιζαν να αποκαλούν την ΛεΜπελ.

Yep here's video pic.twitter.com/IIkMDuKB7e

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη στην οικογένεια και τους φίλους της Αρίθα Φράνκλιν», δήλωσε η Τζέσικα Σαντοστεφάνο, αντιπρόεδρος του δικτύου, προσθέτοντας πως πρόθεσή τους ήταν να τιμήσουμε την τραγουδίστρια που «έφυγε» από τη ζωή.

Το λάθος του Fox είδαν αμέσως χρήστες των social media και αρχικά το κανάλι ισχυρίστηκε πως χρησιμοποίησε ως δευτερεύουσα εικόνα της Φράνκλιν, μία που τραγουδούσε μαζί με τη ΛαΜπελ. Αυτό προκάλεσε μεγαλύτερη σύγχυση, καθώς το στιγμιότυπο της ΛαΜπελ ήταν από συναυλία του 2014 στον Λευκό Οίκο, που φιλοξένησε ο Μπάρακ Ομπάμα. Οι δύο τραγουδίστριες, ωστόσο, δεν βρίσκονταν μαζί σε αυτή την εκδήλωση.

1/ It's understandable that @FoxNews would use a photo of @MsPattiPatti Labelle to announce Aretha Franklin's death. It sure is confusing, because they're both…uhh…excellent singers. ?‍♀️

[h/t @Phil_Lewis_] pic.twitter.com/FuC7miT3i2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FOX news Αρίθα Φράνκλιν γκάφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ