O Xρήστος Σπανός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτριά του πριν 16 χρόνια -Η φωτογραφία από το γάμο του - iefimerida.gr

O Xρήστος Σπανός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την καθηγήτριά του πριν 16 χρόνια -Η φωτογραφία από το γάμο του

Ο Χρήστος Σπανός/ Φωτογραφία: christosspanos/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

16 χρόνια πριν, σε ένα εκκλησάκι στην Κεφαλονιά, ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός παντρεύτηκε την σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Φαίνεται ότι αυτή η χρονιά ήταν πολύ τυχερή για εκείνον, μιας και τότε έκανε και τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης: το «Άκρως Οικογενειακόν», στον ΑΝΤ1, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

Ο Χρήστος Σπανός, την Παρασκευή 17 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια συλλεκτική φωτογραφία από το γάμο του, συνοδευόμενη από την μικρή του ιστορία.

Δείτε την φωτογραφία του Χρήστου Σπανού από το γάμο του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ