Η Σερένα Γουίλιαμς έμαθε για την αποφυλάκιση του δολοφόνου της αδελφής της λίγο πριν τον χειρότερο αγώνα της - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς έμαθε για την αποφυλάκιση του δολοφόνου της αδελφής της λίγο πριν τον χειρότερο αγώνα της

Η πρωταθλήτρια του τένις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι έμαθε πως ο δολοφόνος της ετεροθαλούς αδερφής της, βγήκε από την φυλακή, λίγο πριν τον αγώνα της εναντίον της Τζοάνα Κόντα τον περασμένο μήνα.

Η Γουίλιαμς έχασε από την Κόντα στον εναρκτήριο γύρο του Silicon Valley Classic και μάλιστα ήταν η χειρότερή της στιγμή στην 23χρονη καριέρα της.

Ο δολοφόνος της αδερφής της, Ρόμπερτ Μάξφιλντ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Time, η πρωταθλήτρια του τένις είπε πως χάζευε στο Instagram 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας της και έμαθε ότι ο δολοφόνος της αδερφής της είχε απελευθερωθεί.

«Δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» είπε η 36χρονη πρωταθλήτρια.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε η αδερφή της, Γιετούντε Πράις

Ο Ρόμπερτ Μάξφιλντ είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκιση τον Απρίλιο του 2006 για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Γιετούντε Πράις, ετεροθαλούς αδερφής της Γουίλιαμς, το 2003 στο Λος Άντζελες. Η Πράις ήταν μόλις 31 ετών και είχε τρία παιδιά ηλικίας 5, 9 και 11 ετών. «Ήταν δύσκολο, γιατί σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά της και τι σημαίνουν για μένα. Και πόσο τα αγαπώ» πρόσθεσε. «Η αδερφή μου δεν θα γυρίσει πίσω εξαιτίας της καλής συμπεριφοράς του – είναι άδικο που δε θα έχω ποτέ ξανά την ευκαιρία να την αγκαλιάσω».

Η Γουίλιαμς εξήγησε ότι παρά το γεγονός πως η Βίβλος διδάσκει στην συγχώρεση, δεν είναι σε θέση να συγχωρήσει τον Μάξφιλντ. «Θα ήθελα να εφαρμόζω αυτό που κηρύττω και να το διδάξω στην Ολυμπία» πρόσθεσε, αναφερόμενη στη δική της κόρη. «Θέλω να συγχωρήσω. Πρέπει να το καταφέρω κάποια στιγμή» είπε.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ