Ενα διαφορετικό σούπερ μάρκετ – Με τσόχινα φρούτα, ποτά, κονσέρβες και καραμέλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα διαφορετικό σούπερ μάρκετ – Με τσόχινα φρούτα, ποτά, κονσέρβες και καραμέλες [εικόνες]

Το ιδιαίτερο σούπερ μάρκετ με τα τσόχινα προϊόντα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστές φράουλες και τσόχινα κονσερβοκούτια. Αυτά όπως και πολλά άλλα ραμμένα στο χέρι που μοιάζουν με τα γνωστά, καθημερινά προϊόντα, μπορεί να βρει κανείς σε ένα διαφορετικό σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η Βρετανίδα καλλιτέχνης, Λούσι Σπάροου, δημιούργησε ένα μοναδικό και πρωτότυπο σούπερ μάρκετ, το «Sparrow Mart» στο ξενοδοχείο The Standard με 31.000 προϊόντα, όλα ραμμένα στο χέρι από μια ομάδα 5 ατόμων και ζωγραφισμένα στο χέρι από την ίδια.

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Aug 16, 2018 at 8:42pm PDT

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Aug 4, 2018 at 6:49pm PDT


«Όταν ήμουν παιδί, είχα μια εμμονή με την εξωτική λάμψη της Αμερικής» λέει η Σπάροου. «Η πηγή αυτού του ουράνιου τόξου από χρώματα νέον ήταν το Λος Άντζελες που σε μένα, που μεγάλωνα στην γκρίζα Αγγλία, φάνταζε ως ένα μυθικό μέρος. Κι αυτό ήταν κάτι που επηρέασε την καλλιτεχνική μου πρακτική».

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Aug 12, 2018 at 8:06pm PDT


Χρειάστηκε ακριβώς έναν χρόνο για να γίνουν όλα τα αντικείμενα στο περίεργο αυτό σούπερ μάρκετ, τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 5 δολάρια για μια τσίχλα.

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Aug 11, 2018 at 12:31pm PDT


Το «Sparrow Mart» είναι το δεύτερο κατάστημα της Λούσι που ανοίγει στην Αμερική, τω και για λίγες ημέρες. Το πρώτο, το «8 Till Late» που είχε ανοίξει στην Νέα Υόρκη το 2017, ήταν εφοδιασμένο με 9.000 τσόχινα αντικείμενα, από τσιγάρα και ποτά μέχρι προϊόντα γυναικείας υγιεινής. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού που σχημάτιζαν πελώριες ουρές προκειμένου να αποκτήσουν μία από τις γούνινες δημιουργίες της, με αποτέλεσμα το κατάστημα να κλείσει 9 ημέρες νωρίτερα, λόγω εξάντλησης των προϊόντων.

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Jul 31, 2018 at 6:08pm PDT

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Jun 23, 2018 at 10:30am PDT

A post shared by Lucy Sparrow (@sewyoursoul) on Mar 16, 2018 at 7:38am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ