Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο Κρήτης - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθησαν ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος αλλοδαπός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εξιχνίαση οχτώ υποθέσεων κλοπών και ακόμη μίας απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, ήταν το αποτέλεσμα της έρευνας των αστυνομικών στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, συνελήφθησαν ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία που αφορά σε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δυο συλληφθέντες, διέπραξαν τις κλοπές, κατά το χρονικό διάστημα, από 22.04.2018 έως και 13.08.2018, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα είδη. Συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 7.000 ρουβλίων, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα καθώς και διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) αναζήτησαν εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες και από ελέγχους που έγιναν στα σπίτια όπου διαμένουν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: «Το χρηματικό ποσό των 180 ρουβλίων, 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ψηφιακή συσκευή ανάγνωσης βιβλίων, καταδυτικός εξοπλισμός, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα (φορτιστές, κάρτα μνήμης κ.α.) δύο μαχαίρια και 66 κροτίδες».

Από την ΕΛΑΣ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο κλοπές ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ