Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους - Πριν τη σύλληψή του έκλαιγε στις κάμερες για την εξαφάνισή τους - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους - Πριν τη σύλληψή του έκλαιγε στις κάμερες για την εξαφάνισή τους

Ο Κρίστοφερ Γουάτς οδηγείται στο δικαστήριο (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινή γνώμη η υπόθεση της δολοφονίας μιας εγκύου και των δύο μικρών κοριτσιών της από τον σύζυγο και πατέρα, που είχε μιλήσει μετά την εξαφάνισή τους στις κάμερες απευθύνοντας έκκληση για την ασφαλή επιστροφή τους.

Φορώντας πορτοκαλί στολή κρατούμενου και χειροπέδες ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς οδηγήθηκε κρατώντας κλειστό το στόμα του στο δικαστήριο, που διέταξε την προφυλάκισή του, χωρίς εγγύηση.

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους - Πριν τη σύλληψή του έκλαιγε στις κάμερες για την εξαφάνισή τους  | iefimerida.gr 0

Ο Γουάτς συνελήφθη μια μέρα νωρίτερα ως ύποπτος για τη δολοφονία της 34χρονης γυναίκας του , Σάναν και των δύο παιδιών της τους, της τρίχρονης Σελέστε και της τετράχρονηςΜπέλα, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Φρέντερικ, στα βόρεια περίχωρα του Ντένβερ στο Κολοράντο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς και τους υπέδειξε το σημείο, όπου βρίσκονταν τα πτώματα της άτυχης γυναίκας του και των παιδιών τους, κοντά στο χώρο εργασίας του, όπου και βρέθηκαν.

Ο Κρίστοφερ Γουάτς και η γυναίκα του Σάναν (Φωτογραφία: Facebook)

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνους και παραποίηση στοιχείων και την Τρίτη να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Η εισαγγελία πιστεύει ότι η μητέρα και τα κοριτσάκια δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους και αργότερα μεταφέρθηκαν οι σοροί τους στο σημείο.

H οικογένεια Γουάτς σε παλαιότερη, ευτυχισμένη στιγμή (Φωτογραφία: Instagram)

Ο Γουάτς είχε μιλήσει σε δημοσιογράφους μετά την εξαφάνιση της γυναίκας και των κοριτσιών τους, λέγοντας μεταξύ άλλων στο τοπικό δίκτυο Denver 7 ότι ήθελε «να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα», είπε.

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους - Πριν τη σύλληψή του έκλαιγε στις κάμερες για την εξαφάνισή τους  | iefimerida.gr 3

Τα επόμενα 24ωρα παραχώρησε κι άλλες συνεντεύξεις κάνοντας αντικρουόμενες δηλώσεις, μέχρι που συνελήφθη τελικά το βράδυ της Τετάρτης.

Τα κίνητρά του δεν έγιναν γνωστά. Στην αστυνομία είχε πει αρχικά ότι είχε δει τελευταία φορά τη γυναίκα του τη Δευτέρα πριν πάει στη δουλειά του κι ότι είχαν λογοφέρει. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα οικονομικές δυσκολίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Κολοράντο έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ